KL Second-Hand DOO

iroda1

Facebook posts

Follow us on facebook!

Poštovani pratioci i klijenti,
zbog sve veće količine polovne garderobe sumnjivog porekla, koja se na našem tržištu prodaje bez izdavanja faktura i uvida u sanitarnu deklaraciju, što predstavlja opasnost od zaraza, predstavljamo vam šta treba da tražite prilikom kupovine polovne garderobe na veliko.

Prvi prilog je sanitarna deklaracija (sertifikat), koja je dokaz da je garderoba koju uvozimo čista i ne predstavlja opasnost po zdravlje građana naše zemlje, za razliku od robe prodavaca koji ne mogu da Vam prilože ovaj dokument.

Drugi prilog je naša faktura koju dobijate pri kupovini kod nas. Faktura pod obavezno mora biti sa specifikacijom kupljene garderobe - nikako nesme da stoji - Polovna garderoba, niti da je cena na istoj niža od one koliko ste stvarno platili.

Takođe, veoma bitna stavka - na fakturi se nikada ne piše da je garderoba dezinfikovana jer za to postoji zvanični sertifikat.

Sva roba koju vam na veliko prodaju sa fiskalnim računom, ili bez fakture predmet je nelegalne trgovine.
Kupujte pametno i bezbedno, kupujte kod nas!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Od ponedeljka 3, 04. 2017. nalazimo se na novoj adresi, ulica Bašaidski drum, na samom ulazu u Kikindu, da biste nas još lakše našli.
Detaljne informacije o lokaciji pogledajte na našoj stranici.
Očekujemo vas!
... See MoreSee Less

View on Facebook